Dubbelglas in uw bestaande oude kozijnen is voor Glashandel Rotterdam geen enkel probleem, HR+ of HR++, Triple glas

Dubbelglas HR/+/++

Dubbelglas is in bijna alle gevallen te monteren, ook in uw oude bestaande kozijnen van bijvoorbeeld uw woning uit de jaren 30, 40 of 50, als u de globale maten doorgeeft en bijzonderheden als roosters verdiepingen hoogte of speciale vormen maken wij van Glashandel-Rotterdam graag een goed gerichte offerte voor u op. Als het vervangen van uw kozijnen ver boven uw butget ligt is dit wellicht de oplossing voor u, Glashandel Rotterdam komt graag bij u op bezoek na het afgeven van de offerte, heeft u liever dat wij hoe dan ook bij u langskomen dan horen wij dat graag van u.
Bel gerust voor vragen!

010-4387690

Dubbel glas in huidige kozijnen, enkel naar dubbel glas Rotterdam.

Soorten dubbelglas

  • Dubbelglas HR/HR+/HR++ 
  • Triple (driedubbel) isolatieglas
  • Zonwerend dubbelglas
  • Inbraakvertragend dubbel glas
  • Gefigureerd dubbel glas
  • Zelfreinigend dubbelglas
  • Screenline dubbelglas (jaloezieen)

Getint glas HR++ Glashandel Rotterdam.nl

Montage en materialen

Glashandel-Rotterdam gebruikt bij de montage van dubbelglas hardhouten (meranti) glaslatten die 3x in de grondverf gespoten zijn, het nagelen doen wij met RVS nagels en wij kitten de ramen af met hoogwaardige beglazingskit, onze glaszetters voeren het oude glas en afval ten alle tijden af en laten de werkplek veegschoon achter.

HR++ glas in bestaande kozijnen GlashandelRotterdam.nl

Subsidie 2019.

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis?

Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren.

Subsidie voor particulieren

Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH)>. Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger maken met isolatie. Bekijk voor het indienen van uw aanvraag eerst de voorwaarden voor de SEEH>

Subsidie isolatie woningen VvE

Verenigingen van Eigenaren kunnen tot 1 januari 2023 subsidie krijgen voor de isolatie van een gebouw met koopwoningen. Een VvE moet dan minstens 2 soorten isolatie toepassen in het gebouw.

klik hier voor de website van de Rijksoverheid>

Voor VvE's is er de speciale VvE Energiebespaarlening.

Let op: geld lenen kost geld.