Van enkel glas naar dubbel glas in uw huidige kozijnen Glashandel Rotterdam doet het, Glasbedrijf Rotterdam.


Glashandel Rotterdam®

De enige echte Rotterdamse Glashandel voor particulieren en bedrijven BEL NU: 010-4387690 voor vragen of glasschades.

Direct een prijs aanvragen? >

Scherpe prijzen en de juiste kwaliteit, Glashandel Rotterdam® is de glashandel van groot Rotterdam voor particulier en bedrijf, u kunt voor al uw glaswerken bij ons terecht, natuurlijk voor een gebroken ruit of glasschade maar onze specialiteiten zijn het monteren van dubbel glas HR+ of HR++ in uw bestaande oude kozijnen, keukenachterwanden van glas op kleur gespoten, douchewanden en cabines van hardglas op maat naar wens, voorzetramen of spiegelwanden voor bijvoorbeeld sportscholen, dansscholen en gezondheidscentra of gewoon voor de badkamer.

Glashandel Rotterdam bied kwaliteit, scherpe prijzen en een goede service, altijd één op één contact.

Spiegelwand privé sportruimte, Glashandel Rotterdam

Dubbel glas HR+/++

Een goede investering in uw huis is natuurlijk het plaatsen van dubbel glas in uw bestaande kozijnen, hierdoor bespaart u in stookkosten en helpt u mee aan het verbeteren van ons millieu, Glashandel Rotterdam levert HR+/HR++ glas van de beste kwaliteit, heeft u oude kozijnen waarvan u denk dat hier geen dubbel glas in past? wij kunnen bijna overal dubbelglas in krijgen door gebruik van speciale opdek latten, de materialen die wij gebruiken voor de montage zijn RVS nagels, merantie hardhouten glaslatten 3x gegrond en beglazingskit van hoge kwaliteit, ook werken wij regelmatig voor VvE`s, vraag een vrijblijvende offerte aan door globale maten door te geven via ons formulier en wij maken een goed gerichte offerte.

Meer informatie over dubbel glas>

Keukenachterwanden

Voor onze glazen keukenwanden gebruikt Glashandel Rotterdam 6 mm extra helder gehard keukenglas, de randen zijn plat gepolijst geslepen en het glas kan in allerlei ral kleuren gespoten worden met een extra deklaag tegen doorschijnen, gaten en of uitsparingen zijn uitvoerbaar, de randen zijn deels meegespoten.De levertijd van uw keukenwand is ca. 4 weken na opname.
Geeft u de globale maten door Breedte x Hoogte en e.v.t. gaten enkel of dubbele stopcontacten ( zie meetvoorbeeld ) dan kunnen wij u spoedig een offerte aanbieden. Voor de definitieve maten komen wij altijd nog even precies nameten en kunnen wij als gewenst adviseren in kleuren. Vraag een offerte aan via het contactformulier.

Meer informatie over keukenwanden>

Keukenwand bruin gespoten, Glashandel Rotterdam

Zonwerend isolerend HR++ glas.

HR++ glas, zonwerend isolerend glas, dubbel glas in bestaande kozijnen.