Vacatures Glashandel Rotterdam

Leerling Glaszetter:


Wij van Glashandel Rotterdam zijn per direct op zoek naar glaszetters met rijbewijs B

Ben jij een ervaren en hardwerkende glaszetter en toe aan een nieuwe en leuke uitdaging? werk jij graag in goed teamverband?
Dan zijn wij op zoek naar jou.
Je zal werkzaam zijn als flexibele glaszetter in ons team en gaat afwisselend zelfstandig of met een collega op pad. Je werkt veel in de particuliere sector, van enkel glas naar isolatie glas in bestaande kozijnen, onderhoud, renovatie en reparaties voor bedrijven komt ook veel voor. Je werkt zowel binnen als buiten. Een glaszetter vervangt gebroken ruiten, monteert glasconstructies en gebruikt daarbij verschillende beglazingssytemen. Tevens zorg je ervoor dat kozijnen waarin de nieuwe ruiten zijn geplaatst netjes worden afgewerkt. Naast het beheersen van de vak techniek en het kunnen samenwerken moet je als glaszetter ook beschikken over voldoende organisatorische kwaliteiten. Je draagt bijvoorbeeld zorg voor de aanlevering en het op voorraad houden van materialen en gereedschappen en de zorgvuldige opslag hiervan in je eigen auto.

Glashandel Rotterdam bied jou!
Een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en capaciteit conform CAO, Wij houden van een goede werksfeer en vriendelijkheid onder collega`s en tijdens het werk bij de klanten.

Werktijden: 8:00 tot 16:30 uur

Werktijd per week: 40 uur

Woonomgeving: Regio Rotterdam

Salaris: Conform CAO

Rijbewijs: B

Taal: Nederlands

Sollicatiewijze: sollicitatie incl. CV per email sturen naar: stanley@glashandelrotterdam.nl