Dubbelglas in uw bestaande oude kozijnen is voor Glashandel Rotterdam geen enkel probleem, HR+ of HR++, Triple glas

Dubbelglas HR/+/++

Dubbelglas is in bijna alle gevallen te monteren, ook in uw oude bestaande kozijnen van bijvoorbeeld uw woning uit de jaren 30, 40 of 50, als u de globale maten doorgeeft en bijzonderheden als roosters verdiepingen hoogte of speciale vormen maken wij van Glashandel-Rotterdam graag een goed gerichte offerte voor u op.  Als het vervangen van uw kozijnen ver boven uw butget ligt is dit wellicht de oplossing voor u, Glashandel Rotterdam komt graag bij u op bezoek na het afgeven van de offerte, heeft u liever dat wij hoe dan ook bij u langskomen dan horen wij dat graag van u.
Bel gerust voor vragen!

010-4387690

Dubbel glas in huidige kozijnen, enkel naar dubbel glas Rotterdam.

Soorten dubbelglas

  • Dubbelglas HR/HR+/HR++ 
  • Triple (driedubbel) isolatieglas
  • Zonwerend dubbelglas
  • Inbraakvertragend dubbel glas
  • Gefigureerd dubbel glas
  • Zelfreinigend dubbelglas
  • Screenline dubbelglas (jaloezieen)

Getint glas HR++ Glashandel Rotterdam.nl

Montage en materialen

Glashandel-Rotterdam gebruikt bij de montage van dubbelglas hardhouten (meranti) glaslatten die 3x in de grondverf gespoten zijn, het nagelen doen wij met RVS nagels en wij kitten de ramen af met hoogwaardige beglazingskit, onze glaszetters voeren het oude glas en afval ten alle tijden af en laten de werkplek veegschoon achter.

HR++ glas in bestaande kozijnen GlashandelRotterdam.nl

Subsidie

Energiebesparing Eigen Huis subsidie. 

Er wordt door de Rijksoverheid ruim €60 miljoen euro beschikbaar gemaakt voor energiebesparende maatregelen, dat staat in de Staatscourant van 1 september 2016.

Als je een huis hebt of bij een VvE bent aangesloten dan is het mogelijk om van deze subsidie gebruik te maken en kun je geld krijgen indien je van plan bent om isolerende maatregelen in je pand te treffen. Er zijn meerdere voorwaarden waar je aan moet voldoen, zoals dat je minstens 2 verschillende isolatiesoorten moet toepassen. In dat geval kun je ongeveer 20% van de isolatiekosten terugkrijgen (kosten isolatieglas + kosten bijvoorbeeld spouwmuurisolatie). VvE’ers kunnen subsidie krijgen voor energieadvies, begeleiding en een onderhoudsplan laten maken.

Direct naar Website Rijksoverheid voor alle overige informatie.

Subsidie isolatieglas.

Mocht je dus van plan zijn om isolatieglas aan te schaffen dan kun je gebruik maken van deze subsidie. Echter moet je er minimaal 1 ander soort isolatie bij kiezen om te voldoen aan een van de voorwaarden voor deze subsidie. Ook voor aanvullende maatregelen is het mogelijk om subsidie te krijgen, bijvoorbeeld als je kiest voor driedubbel glas in plaats van normaal isolatieglas (nog een stapje extra).

Je kunt vanaf 15 september 2016 via de website van de RVO, die de regeling namens het ministerie van Binnenlandse Zaken uitvoert, een aanvraag indienen. De regeling eindigt op 31 december 2018 of wanneer de subsidiepot vroegtijdig leeg is.

Voor wie?

Voor particuliere huiseigenaren die ook zelf in hun koophuis wonen en VvE’ers.

Budget.

U kunt subsidie aanvragen van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Hiervoor is € 60 miljoen beschikbaar.


Waarom deze subsidie?

Het ministerie van Binnenlandse Zaken wilt met deze subsidie energiebesparing in woningen in de particuliere koopsector stimuleren.

Belangrijkste voorwaarde voor deze subsidie. 

In de Staatscourant en op de website van de Rijksoverheid staat het volgende als belangrijkste voorwaarden: ‘De Subsidie energiebesparing eigen huis ontvangt u als u minimaal 2 energiebesparende maatregelen neemt‘. Dit betekent dus dat je minimaal voor bijvoorbeeld hoogrendementsglas en een andere soort isolatie zoals vloerisolatie of spouwmuurisolatie moet kiezen. Via ons contactformulier kunt u een offerte aanvragen o.v.v. HR++ subsidie.

Alle overige informatie vind u op de Website Rijksoverheid