Dubbelglas in uw bestaande oude kozijnen is voor Glashandel Rotterdam geen enkel probleem, HR+ of HR++, Triple glas

Dubbelglas HR/+/++

Dubbelglas is in bijna alle gevallen te monteren, ook in uw oude bestaande kozijnen van bijvoorbeeld uw woning uit de jaren 30, 40 of 50, als u de globale maten doorgeeft en bijzonderheden als roosters verdiepingen hoogte of speciale vormen maken wij van Glashandel-Rotterdam graag een goed gerichte offerte voor u op. Als het vervangen van uw kozijnen ver boven uw butget ligt is dit wellicht de oplossing voor u, Glashandel Rotterdam komt graag bij u op bezoek na het afgeven van de offerte, heeft u liever dat wij hoe dan ook bij u langskomen dan horen wij dat graag van u.
Bel gerust voor vragen!

010-4387690

Dubbel glas in huidige kozijnen, enkel naar dubbel glas Rotterdam.

Soorten dubbelglas

  • Dubbelglas HR/HR+/HR++ 
  • Triple (driedubbel) isolatieglas
  • Zonwerend dubbelglas
  • Inbraakvertragend dubbel glas
  • Gefigureerd dubbel glas
  • Zelfreinigend dubbelglas
  • Screenline dubbelglas (jaloezieen)

Getint glas HR++ Glashandel Rotterdam.nl

Montage en materialen

Glashandel-Rotterdam gebruikt bij de montage van dubbelglas hardhouten (meranti) glaslatten die 3x in de grondverf gespoten zijn, het nagelen doen wij met RVS nagels en wij kitten de ramen af met hoogwaardige beglazingskit, onze glaszetters voeren het oude glas en afval ten alle tijden af en laten de werkplek veegschoon achter.

HR++ glas in bestaande kozijnen GlashandelRotterdam.nl

Subsidie 2022.

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis?

Vanaf 1 januari 2022 meer subsidie voor isolatie en warmtepomp

Per 1 januari gelden nieuwe subsidieregels als je je woning wilt verduurzamen. Vanaf dan krijg je, als je twee verduurzamingsmaatregelen neemt, niet 20% van de kosten vergoed, maar 30%. Onder verduurzamingsmaatregelen worden isolatie gerekend (vloer-, dak-, spouwmuurisolatie of HR++glas) en ook de aanschaf van een warmtepomp of een hybride warmtepomp.

Klik hier voor alle informatie op de website van Rijksoverheid .>

U zorgt zelf voor de aanvraag door middel van digidee, verdiep u hierin voordat de montage plaatsvind omdat u hier bepaalde bewijsstukken waaronder foto`s zelf moet verzamelen.


Klepraam, ook als draairaam te verkrijgen