Onze keukenwanden
Voor onze glazen keukenwanden gebruiken wij 6 mm extra helder gehard glas, de randen zijn plat gepolijst geslepen en het glas kan in allerlei ral kleuren gespoten worden met een extra deklaag tegen doorschijnen, gaten en of uitsparingen zijn uitvoerbaar.
Levertijd ca. 4 weken na opname.
Geeft u de globale maten door Breedte x Hoogte en e.v.t. gaten enkel of dubbele stopcontacten dan kunnen wij u spoedig een offerte aanbieden.
Foto`s
Bekijkt u hier foto`s van diverse keukenachterwanden door ons geleverd en gemonteerd. Eigenlijk zijn alle ralkleuren en merkkleuren mogelijk, heeft u een sikkenskleur of een ander kleurnummer of merk vraagt u dit gerust aan, wij zullen navragen of onze spuiterij dit voor u kan mengen, de meeste\ralkleuren zijn gelijk van prijs op enkele bijzondere na.
Gehard glas
Het glas wat wij leveren wordt voor hittebestendigheid en stevigheid eerst gehard, door middel van een warmte en koud proces, door het zogenaamde harden, wordt het glas ca. 5 maal sterker dan gewoon glas. Het hardglas heeft een hittebestendigheid tot ca.270℃ zonder vermindering van de kwaliteit. Wanneer het onverhoopt toch breekt, valt het in hele kleine stukjes uiteen zodat men er zich nauwelijks aan kan verwonden
Hoe werken wij?
Heeft u interesse in een keukenachterwand van Glashandel Rotterdam dan kunt u een offerte aanvragen door op de onderstaande knop te drukken, meet u eerst de globale glasmaten op Breedte x Hoogte in centimeters en vermeld u hierbij de eventuele enkele en of dubbele stopcontacten of schakelaars, u kunt deze maten dan invullen op het offerteformulier waarop wij dan zo spoedig mogelijk een offerte naar u terug zullen sturen, vind u onze aanbieding aantrekkelijk laat dit dan weten zodat we dan een inmeet afspraak met u kunnen maken, de monteur komt dan bij u langs en neemt wat monsters mee van het betreffende product en een kleurenwaaier waar u een kleur uit kunt kiezen, heeft u een ander kleurnummer van een bekend verf merk dan kunnen wij deze ook verzorgen.
De productie en montage.

Keukenwanden van Glashandel Rotterdam zijn van hoge kwaliteit, het glas wordt gesneden, bewerkt, (gelepen of geboord als nodig) en daarna gehard, hierna worden het glas goed gereinigd en gespoten in de glasspuiterij met de daarvoor bestemde lak, de kleur lak wordt hierna nog met een beschermende deklaag overgespoten zodat dit niet meer doorschijnt, vlekken of gaatjes die in de muur zitten zijn dan niet meer zichtbaar zodra het gespoten glas hier tegenaan geplaatst is, wij kitten het geheel aan alle onderzijden, hoeken en evt. bovenzijdes waar mogelijk af met zuurvrije transparante sanitairkit, dit kitten wij dan zo slank mogelijk af, geen dikke lelijke kitranden dus.

Samenstelling

Floatglas wordt aan een zijde voorzien van een laklaag van hoge kwaliteit. De toegepaste lakken bevatten geen zware metalen of andere chemische middelen. Doordat tijdens het productieproces de kleuren worden gefixeerd is gelakt glas bestand tegen licht en uv-stralen.

Toepassing

De mogelijkheden van gelakt glas zijn eindeloos, maar dit materiaal kan uitsluitend binnen gebruikt worden. U kunt gelakt glas gebruiken voor meubeldesign: deuren, tafels, schappen en zelfs als white board. Als wandbekleding is het toepasbaar bij de inrichting van het interieur. Zowel in commerciële ruimten als in woningen. In een antibacteriële uitvoering bijvoorbeeld in badkamers, ziekenhuizen en keukens.