Spiegelwanden
Glashandel Rotterdam is gespecialiseerd in het plaatsen van spiegels of dat nou in een badkamer is of in een sportschool, fitnessclub of dansschool bij ons kan iedereen terecht met zijn of haar wensen.
Spiegels zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden om te verruimen ,verlichten of te verfraaien en zijn in verschillende kleuren leverbaar, met verschillende bewerkingsmogelijkheden zoals gepolijst geslepen of facet geslepen randen. Voor de veiligheid kunnen wij ook spiegels met een speciale veiligheidsfolie leveren, deze folie zorgt ervoor dat de spiegel niet in elkaar stort als deze breekt, dit is voor sportscholen of dansscholen zeker wel nodig, wij zullen dit dan ook aanbevelen.
Spiegels op maat
Wij kunnen spiegels gelijmd bevestigen of met spiegelprofielen boven en onder, maar wij hebben ook blinde ophangsystemen, hier is het net of de spiegel zo`n 2 cm vanaf de muur zweeft, het ophangsysteem is totaal niet zichtbaar, mooi in bijvoorbeeld de badkamer. Ook levert Glashandel Rotterdam spiegelverwarmingselementen voor het tegengaan van het beslaan van spiegels in badkamers, wel moet hier achter de spiegel een aansluiting zitten op het lichtnet.
Grotere projecten
Spiegels kunnen ook op elkaar gestapeld worden waardoor je een gehele hoge muur kan voorzien van grote delen spiegel, deze worden dan verlijmd op de vlakke muur, deze moet wel goed vlak zijn om een mooi resultaat te behalen, zie onderstaande afbeelding van een van de door Glashandel Rotterdam gemonteerde spiegelwanden in Rotterdam, deze wand is Ca. 6 meter breed bij 15 meter hoog.
Spiegelwand Schaap & Citroen Rotterdam