Dubbelglas HR/+/++ in Hoogvliet

Dubbelglas is in bijna alle gevallen te monteren, ook in uw oude bestaande kozijnen van bijvoorbeeld uw woning uit de jaren 30, 40 of 50, als u de globale maten doorgeeft en bijzonderheden als roosters verdiepingen hoogte of speciale vormen maken wij van Glashandel-Rotterdam graag een goed gerichte offerte voor u op. Als het vervangen van uw kozijnen boven uw butget ligt is dit wellicht de oplossing voor u, Glashandel Rotterdam uit Hoogvliet komt graag bij u op bezoek na het afgeven van de offerte, heeft u liever dat wij hoe dan ook bij u langskomen dan horen wij dat graag van u.
Bel gerust voor vragen!

010-4387690

Grotere ruiten Met een hijskraan krijgen wij zware en of grote ruiten ook op zijn plaats.
Soorten dubbelglas in Hoogvliet
  • Dubbelglas HR/HR+/HR++
  • Triple (driedubbel) isolatieglas
  • Zonwerend dubbelglas
  • Inbraakvertragend dubbel glas
  • Gefigureerd dubbel glas
  • Zelfreinigend dubbelglas
  • Screenline dubbelglas (jaloezieen)
Gekleurd of getint glas HR++ glas is ook in gekleurd of getint glas te krijgen, ook zonwerend glas.

Materialen en afwerking

Glashandel-Rotterdam gebruikt bij de montage van dubbelglas hardhouten (meranti) glaslatten die 3x in de grondverf gespoten zijn, het nagelen doen wij met RVS nagels en wij kitten de ramen af met hoogwaardige beglazingskit, onze glaszetters voeren het oude glas en afval ten alle tijden af en laten de werkplek veegschoon achter.
HR++ glas in bestaande kozijnen Zoals op deze foto te zien kunnen wij HR++ glas ook in uw bestaande kozijnen monteren.

Subsidie 2023.

Versoepeling subsidieaanvraag isolerende maatregelen

Tot nu toe konden woningeigenaren via de ISDE alleen subsidie aanvragen voor isolatie vanaf 2 of meer maatregelen. Vanaf 1 januari 2023 kan dat ook voor 1 isolatiemaatregel. Huishoudens kunnen gemiddeld 15% van de kosten die ze hebben gemaakt terugkrijgen. De regeling geldt met terugwerkende kracht: eén van de voorwaarden is dat deze isolatiemaatregel op of na 2 april 2022 is aangebracht. Meer informatie: Website RVO over de ISDE

U zorgt zelf voor de aanvraag door middel van digidee, verdiep u hierin voordat de montage plaatsvind omdat u hier bepaalde bewijsstukken waaronder foto`s zelf moet verzamelen.