Screenline, glas met lammellen.

Uw zonwering beschermd door glas
Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat de zonwering wordt beschermd door glas, wordt de zonwering niet vies en kan het niet beschadigen. Glashandel Rotterdam levert en monteerd dit ook in bestaande kozijnen, dit is niet altijd mogelijk door de dikte van dit product.

Uitleg en voordelen;
Uw zonwering beschermd door glas
Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw zonwering blijft deze als nieuw gedurende de lange levensduur van ScreenLine®. Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning. Wat een voordelen: Nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en esthetisch verantwoord.

Een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren zorgen ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. Er is een speciale uitvoering voor het verduisteren van de slaapkamer. Het systeem is ook verkrijgbaar in een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie. Met één afstandsbediening regelt u de gewenste mate van zonwering en privacy.

Voordelen

Uitstekende zonwerende eigenschappen.
Bij ScreenLine® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de jaloezieën sluit wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt er voor dat deze warmte binnen blijft.

Altijd schoon en onderhoudsvrij
De zonwering is beschermd door glas. Stof, vuil en vocht hebben geen invloed meer op uw
zonwering. De zonwering wordt niet vies en u hoeft deze nooit meer schoon te maken.

Lange levensduur
Uw zonwering wordt beschermd door glas. Niets kan de zonwering nog beschadigen. Hierdoor geniet u nog langer van uw zonwering.

Gegarandeerde privacy
De jaloezieën zijn zowel kantelbaar als optrekbaar. Hierdoor kunt u zelf de mate van privacy bepalen.

Ruimtebesparend
Doordat er geen zonwering meer achter het glas hangt, kunt u deze ruimte nu optimaal
benutten. Uw planten groeien niet meer door uw jaloezieën heen.

Veilig
Niemand kan zich verwonden aan de jaloezieën. De bediening is zo ontworpen dat kinderen er niet verstrikt in kunnen raken.