Glasschade in Hoogvliet

Wij zijn gevestigd op bedrijven terrein de Gadering in Hoogvliet, vlak langs de A15 en kunnen snel bij u zijn, BEL NU: 010-4387690 voor vragen of glasschades inbraakschades of glasbreuk, ook in Poortugaal, Rhoon en Pernis kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn.

Direct een prijs aanvragen? >

Scherpe prijzen en de juiste kwaliteit, Glashandel Rotterdam® is de glashandel van Hoogvliet voor particulier en bedrijf, u kunt voor al uw glaswerken bij ons terecht, natuurlijk voor een gebroken ruit of glasschade maar onze specialiteiten zijn het monteren van dubbel glas HR+ of HR++ in uw bestaande oude kozijnen, Glasschade in Hoogvliet bied kwaliteit, scherpe prijzen en een goede service, altijd één op één contact.

Glas schade in Hoogvliet Bel direct als u glasschade heeft, geef even aan dat u vanuit Hoogvliet belt.

Zonwerend isolerend HR++ glas.

Glashandel Rotterdam levert naast het hoogwaardige HR++ glas ook zonwerend HR++ glas, dit is zeer aantrekkenlijk in prijs en in verschillende tinten te verkrijgen, hiermee houdt u niet alleen de zon uit uw huis maar ook zal het in de zomer minder warm zijn in de ruimte waar dit is toegepast.

Heeft u interesse vraagt u dan gerust een offerte aan via ons offerte formulier wilt u meer informatie over dubbel glas lezen klikt u dan hier.

Facebook recensie.

Heeft u al op onze facebook pagina gekeken? hier heeft u ook de mogelijkheid een recensie te plaatsen als u reeds ervaring met ons heeft, wij waarderen uw mening, de pagina Glashandel Rotterdam Liken mag natuurlijk ook, zie onderin de link naar de facebookpagina van GlashandelRotterdam®.